Afstuderen CMD

 

Elke week zal ik een update plaatsen over mijn afstudeerstage. Wil je meer zien van het project, heb je een opmerking of wil je gewoon even kletsen? Dan kan je mij altijd mailen via Ambercrooswijk@hotmail.com

Eerste prototypes

Eerste prototypes

Ik ben mee geweest met een gastles over de Anne Frank krant. Ik heb mijn concepten overlegd met school en ook bij de afdeling van Educatieve Projecten laten zien en ben bezig geweest met schetsen en prototypes maken. 

read more
De eerste week

De eerste week

Wat heb ik gedaan de eerste week? De eerste week heb ik mij vooral gefocust op het afstudeerplan. Dit plan is een opzet van het onderzoek en de opdracht die ik ga uitvoeren,

read more

De Anne Frank Stichting                           Praktijkopdracht

Hoe kan de virtual reality app van de Anne Frank Stichting worden ingezet in de bovenbouw van het basisonderwijs zodat leerlingen een emotionele band kunnen krijgen met het verhaal van Anne Frank.

De missie van de stichting

De stichting wil het verhaal van Anne Frank doorvertellen aan de volgende generaties. De Anne Frank stichting beheert het museum, de onderduikplek van Anne Frank. Ook ontwikkelt en geeft de stichting educatieve programma’s. Hun doel is om jongeren bewust te maken van de gevaren van antisemitisme, racisme en discriminatie en het belang van vrijheid, gelijke rechten en democratie. Het verhaal van Anne Frank vormt de basis van de tentoonstellingen en educatie.