Hallo, wat leuk dat je een kijkje komt nemen!

Dit ben ik

Mijn naam is Amber en ik ben een vierdejaars communication and multimedia student aan de Hogeschool van Rotterdam. Ik heb de middelbare school afgerond met een C&M profiel en ben daarna begonnen aan de opleiding.

Een ontwerper

Als ontwerper werk ik gestructureerd en geordend. Als ik bezig ben moet ik altijd alles op papier zetten, ik probeer zoveel mogelijk verschillende ideeën op papier te krijgen. Met opdrachten sta ik open voor nieuwe dingen en probeer zoveel mogelijk te weten te komen door onderzoek te doen. Dit komt omdat ik nieuwsgierig ben ingesteld. Als ontwerper wil ik mij graag gaan richten op de interactie en onderzoek in een ontwerp.

In mijn vrije tijd

Het lezen van boeken, creatief bezig zijn en het kijken van series zijn dingen die ik het liefste doe. Ik hou ervan om met verhalen bezig te zijn, met name science-ficton en fantasy zijn genres die mij erg aanspreken. Ik heb ook veel interesse in film en beeld, ik vind het dan ook erg leuk om naar films te gaan en te zien hoe zij die verhalen in beeld brengen.

4 dagen challenge

In 4 dagen moesten wij een smart device maken waarbij wij gebruik moesten maken van de 3d printer, de lasersnijder en codering. Wij hebben onszelf deze vraag gesteld: How might we be able to bring happiness along with us while we travel. Hiervoor hebben wij een smart device bedacht genaamd Flotus.

Doelgroep onderzoek en UI design

Ik heb onderzoek gedaan naar de doelgroep, de wensen van de opdrachtgever en heb daarbij een app ontworpen.

Tijdschrift ontwerp

Voor de verjaardag van mijn zusje heb ik een tijdschrift ontworpen. Ik wilde dit graag doen als een oefening voor mijzelf. Aangezien ik zelf niet zo heel sterk ben in het visuele gedeelte wilde ik me daar juist op richten om hier wat beter in te worden.

Mobile interaction design

Voor dit vak moesten we een mobiele toepassing bedenken en ontwerpen. Deze app is bedoeld voor een specifieke doelgroep, de big fan. Bij deze app hebben wij vooral gelet op de flow van de gebruiker, hoe doorloopt de gebruiker de app, kunnen ze alle knoppen makkelijk gebruiken en is de interactie goed verwerkt.

Art journal

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn art journal. Ik vind het leuk om met verf aan de slag te gaan, voornamelijk waterverf. Daarnaast gebruik ik ook verschillende media in mijn werken. Van papier, tot inkt en garen.

In mijn journal ben ik gewoon lekker aan het experimenteren met materialen, quotes en inspiratie. 

 

Neem contact met mij op

Ben je geïnteresseerd, of wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op.

MAIL

Ambercrooswijk@hotmail.com

Of laat je bericht hier achter