De eerste dag mocht ik het museum in gelijk en kreeg ik ook een korte introductie mee over het museum. donderdag ben ik door het achterhuis gelopen toen er nog niemand was (voor openingstijd) en dat was best bizar. Het is zo stil, maar de beveiliging liep boven en je hoort dus echt elke voetstap en alles wat je doet. Dus dat is dan best heftig als je gaar nadenken hoe stil ze geweest moeten zijn. Ik heb ook de vr al een keer mogen doen en dat is ook zo anders dan het achterhuis zelf qua sfeer omdat in de vr alle meubels nog staan en het licht is. Dat is een groot contrast met de donkere, lege kamers in het achterhuis nu. Dus dat wordt ook nog leuk om daar onderzoek naar te doen wat de verschillen qua leefwereld zijn.

Ik ben nog steeds een beetje mn weg aan het vinden en alles. en het voelt best raar om nu echt alles alleen te moeten doen zonder dat je mensen om je heen hebt of lessen.

Hieronder zie je mijn werkplek en een foto van het uitzicht. Ik zit samen met mijn begeleider op een kantoortje, dus dat is wel even wat anders dan met de hele klas of met de hele afdeling in een open ruimte zitten.

Ohja, elke dinsdag om 12 uur gaat de kerk spelen en komt er een boot voorbij met trompet muziek en dit duurt ongeveer 2 uur.